fbpx
Σύνδεση Εγγραφή

Σύνδεση

0
Καλάθι Αγορών
Δεν υπάρχουν προίόντα στο καλάθι σας.

1. Ασφάλεια Δεδομένων

Η Επιχείρησή μας αναγνωρίζει την σπουδαιότητα της ασφαλείας των Προσωπικών Δεδομένων των Πελατών/Μελών, καθώς επίσης και των ηλεκτρονικών συναλλαγών και έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά στοιχεία των χρηστών, διασφαλίζονται ως απόρρητες.

Προκειμένου να σας αναγνωρίσει το σύστημά της Ιστοσελίδας και να μπορέσετε να συνδεθείτε σ’ αυτό, απαιτείται η εισαγωγή δύο αναγνωριστικών: του Ονόματος Χρήστη (Username) και του προσωπικού μυστικού Κωδικού Χρήστη (Password). Κανένας εκ των διαχειριστών της Ιστοσελίδας δεν έχει γνώση του Κωδικού Χρήστη ενός Μέλους, διότι αυτός αποθηκεύεται στην βάση δεδομένων της Ιστοσελίδας με την βοήθεια κρυπτογραφικών αλγορίθμων κατακερματισμού (HashAlgorithms). 

Σας δίνεται η δυνατότητα να μεταβάλλετε τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (Password) μέχρι και πέντε (5) φορές μέσα σε 24 ώρες. Συνίσταται, για λόγους ασφαλείας, τα Μέλη να αλλάζουν τον Κωδικό Χρήστη τους σε τακτά διαστήματα και να αποφεύγουν τη χρήση των ίδιων κωδικών. Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία του Πελάτη/Μέλους είναι ο ίδιος μέσω του Κωδικού Χρήστη και είναι ο ίδιος ο Πελάτης/Μέλος αποκλειστικά υπεύθυνος για την διατήρηση της μυστικότητάς του από τρίτα πρόσωπα. Σε περίπτωση απώλειας ή διαρροής του Κωδικού Χρήστη θα πρέπει να προβείτε στην άμεση ειδοποίηση μας, αλλιώς η Επιχείρησή μας δεν ευθύνεται για την χρήση του μυστικού Κωδικού Χρήστη από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα με την επωνυμία everhome.gr με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει ή δημοσιοποιεί τα προσωπικά δεδομένα και τις πληροφορίες των Χρηστών του. Τα προσωπικά δεδομένα τα οποία καταχωρούν οι Πελάτες/Μέλη κατά την εγγραφή τους, χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την εκτέλεση των συναλλαγών τους. Όλες οι πληροφορίες κρυπτογραφούνται και φυλάσσονται με απόλυτη ασφάλεια.

Τα στοιχεία των Χρηστών (όνομα, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση κατοικίας, σταθερό τηλέφωνο, κινητό τηλέφωνο κλπ.) και των συναλλαγών των Χρηστών του ηλεκτρονικού καταστήματος θεωρούνται απόρρητα, όπως και στις συνήθεις συναλλαγές σε εμπορικό κατάστημα. Οι Χρήστες κατά την παροχή των στοιχείων τους στα πλαίσια των συναλλαγών τους όπως και με το παρόν, θα ενημερώνονται από την Επιχείρηση και συναινούν και αποδέχονται την επικείμενη επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων, για τις ανάγκες της ομαλής και ευχερούς μεταξύ των μερών συναλλαγής, καθώς επίσης και της διαβίβασης των στοιχείων αυτών σε αποδέκτες οι οποίοι θα προσδιορίζονται συγκεκριμένα και είναι οι υπάλληλοι και συνεργάτες της Επιχείρησης στα πλαίσια της διεκπεραίωσης της καταρτιζόμενης σύμβασης. Επίσης και με τον παρόν γνωστοποιείται η ύπαρξη του δικαιώματος πρόσβασης και του δικαιώματος εναντίωσης του άρθρου 12 και 13 του Ν. 2472/1997.

Βεβαιώνεται ότι μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών και μόνο όποτε αυτό είναι αναγκαίο, π.χ. για τη διεκπεραίωση των παραγγελιών. Κατά τα λοιπά η Επιχείρηση δεσμεύεται να μην αποκαλύψει τα στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών τους, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από τους ίδιους, ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής. Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα με το εμπορικό σήμα everhome.gr χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από αυτό ή συνεργαζόμενες με αυτό επιχειρήσεις, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης. Το σύνολο των εγγράφων και ηλεκτρονικών στοιχείων που θα ανταλλαχθούν μεταξύ των μερών στα πλαίσια της πώλησης θα τηρούνται από την Επιχείρηση. Ο πελάτης μπορεί να έχει πρόσβαση σε αυτά εφόσον το επιθυμεί.

Αν και η Επιχείρησή μας με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου θέτει πρότυπα για την διατήρηση Προσωπικών Δεδομένων στον ιστοχώρο της - everhome.gr - και κάνει το καλύτερο δυνατό για την διασφάλισή τους, εν τούτοις δεν είναι σε θέση να εγγυηθεί αυτά τα πρότυπα. Και αυτό διότι μπορεί να μεσολαβήσουν εξωτερικοί παράγοντες υπεράνω του δικού μας ελέγχου, οι οποίοι να προβούν σε παραβίαση της απόκρυψης προσωπικών δεδομένων. Κατά συνέπεια, αποποιούμαστε οποιαδήποτε εγγύηση ή αντιπροσώπευση σχετίζεται με την διατήρηση και απόκρυψη των Δεδομένων. Παρ' όλα αυτά θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν να τηρήσουμε τα γραφόμενα του παρόντος.

2. Ασφάλεια Συναλλαγών

Παρόλο που καμία πράξη πληρωμής δεν εκτελείται απευθείας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, η Επιχείρηση έχοντας ως μοναδικό γνώμονα την μέγιστη δυνατή προστασία των χρηστών, διαθέτει πιστοποιητικά ασφαλείας SSL τα οποία εγγυώνται την ασφάλεια όλων των σελίδων του ιστοχώρου everhome.gr, κρυπτογραφώντας το σύνολο των συνδέσεων με κλειδιά κρυπτογράφησης μέχρι 256 bit. Αυτό ουσιαστικά σημαίνει ότι η ανταλλαγή δεδομένων μεταξύ χρηστών και του ιστοχώρου everhome.gr δεν μπορεί να προσβληθεί από κάποια ενδιάμεση κακόβουλη οντότητα, η οποία προσπαθεί να παρεμβάλει στην σύνδεση και να κλέψει στοιχεία όπως πχ κωδικούς ή προσωπικά δεδομένα. Περισσότερες λεπτομέρειες για τα χαρακτηριστικά των πιστοποιητικών μπορείτε να αντλήσετε πατώντας την πράσινη κλειδαριά στην γραμμή διεύθυνσης του φυλλομετρητή σας (Firefox, Chrome, Opera κλπ).

Όσον αφορά την ασφάλεια των συναλλαγών που λαμβάνουν χώρα online με μεσολαβητή το PayPal, αυτήν την εγγυάται η εταιρεία με την επωνυμία PayPal Inc, η οποία δραστηριοποιείται μέσω του ιστοχώρου της στην διαδικτυακή διεύθυνση https://www.paypal.com.

Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω του everhome.gr διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο, που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο, καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994), που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.

0
Shares

 • Beauty-Home-Logo.jpg
 • Aiva-Logo.jpg
 • MyFloor-Logo.jpg
 • Kentia-Logo.jpg
 • Alkion-Logo.png
 • WestPoint-Home-Logo.jpg
 • Rasilan-Logo.png
 • Efthymiadis-GP-Logo.jpg
 • Klotsotiras.png
 • Everhome-Logo.jpg
 • Nef-Nef-Logo.jpg
 • Living-Tzikas-Logo.jpg
 • Springs-Global-Logo.jpg
 • CosmoFloor-Logo.jpg
 • Viopros-Logo.jpg
 • Limneos-Logo.jpg
 • Omega-Bebe-Logo.jpg
 • Astron-Logo.jpg
 • Vesta-Home-Logo.jpg
 • Papafilippou-Logo.jpg
 • Ta-Panta-Logo.jpg
 • Beau-Flor-Logo.jpg
 • New-Plan-Logo.png
 • Madi-Homeware-Logo.jpg

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε ενήμεροι για όλα τα καινούργια προϊόντα και τις προσφορές μας.
captcha  Όροι και Προϋποθέσεις
Copyright © 2015-2022 everhome - website designed by K.C.C.
0
Shares